Hola! 

Em dic Estel, sóc il·lustradora. Durant els últims quatre anys he viscut un procés de redescobriment en el món del dibuix, la pintura i la il·lustració.

Actualment estic treballant amb un suport digital. També explorant amb diferents materials i recursos (teixits estampats, patrons i altres).

La meva proposta es basa principalment en l'ús de patrons. Els elaboro amb petites il·lustracions repetides que mantenen una coherència visual gràcies a una paleta de colors força extensa i colorida, normalment amb colors càlids. Les meves eines són variades: aquarel·la, llapis i llapis de colors,... Així com l'ordinador i la tauleta gràfica que faciliten el meu treball digital.

Utilitzo traços de llapis, sense que la línia sigui molt precisa i perfecta.

La meva activitat va més enllà del patró, ja que també faig encàrrecs i això em permet diversificar els processos creatius.

La il·lustració resulta ser un instrument a través del qual puc expressar-me.
A través del dibuix lliure aprenc a "deixar anar" a poc a poc. Des dels patrons em motiva molt el fet de treballar noves textures i dissenys que mantenen una harmonia i desperten sensacions en l'espectador i en mi.